skip to Main Content

På tide med puss på parforholdet?

Mange nye tilbud  til dere som vil få fart på samlivet!

Samlivsskolen har mange tilbud til par som vil få fart på samlivet.

Er ikke du og partneren helt på nett?
Da kan det  være smart med  bli en oppfrisking av forholdet.
Samlivsskolen har mye å by  på for dere som vil   gi parforholdet deres en ny giv!

Kursoversikt

 

Samlivsskolen har en rikholdig kursmeny å velge fra. Vi har kurs for småbarnsforeldre som vil bli kjærester igjen,  kurs for nyetablerte par, kurs for å bli sett og forstått av partneren, kurs om hvordan følelsene styrer samlivet vårt, kurs for dere som opplevd utroskap og sliter med utrygghet og mistillit, samlivskurs  om seksualitet og eroskraft.

Lever du med en partner som har tung «bagasje» eller som sliter med sinne, angst, depresjon eller avhengighetsproblematikk?
Da har Samlivsskolen kurset for dere!

Også om dere kommer fra forskjellige kulturer, og kulturforskjellene blir en trigger, har vi et kurstilbud.

Synes  dere det  er vanskelig å kombinere karriere og  familieliv? Da  bør dere prøve vår kurskveld. Se Samlivsskolens kursoversikt.

 

Privatundervisning – tilbud til enkeltpar
Siden mange som ønsker å arbeide med forholdet sitt av ulike grunner ikke kan, eller vil, delta på samlivskurs med andre par tilstede, ønsker Samlivsskolen å utvide sitt tilbud til enkeltstående par der vi tilbyr opplæring og kompetanseutvikling under ledelse av egen kurslærer. Vi vil understreke at dette utformes som et pedagogisk tilbud, og ikke behandling /terapi. Tilbudet om privatundervisningen er for dere som selv vil lære å forebygge og håndtere problemer og utfordringer dere møter i deres parforhold. Her vil læringen bli mer spesifikt tilpasset de pedagogiske behovene dere som par har. Undervisningen gjennomføres i bolker på 3 timer av fem ukekvelder. Kurslærer er There Sand.

Bilde av Theres Sand

Interessert? Send oss en e-post på post@samlivsskolen.no Vi tar løpende i mot påmeldinger.
 

Parterapi/samlivsrådgivning

Ønsker dere  å jobbe spesifikt med deres  relasjon og trenger noen her -og- nå er mange av Samlivsskolens  kursholdere også parterapeuter som kan ta i mot  til samlivsrådgivning på kort varsel.  Ikke vent med å investere i forholdet til det knaker i sammenføyningene.  Søk hjelp  mens dere er villig til å gi dere selv og partneren en sjanse til å komme på rett kjøl igjen.

 

Med vennlig hilsen

Anna Sigridsdatter Heen
Leder av Samlivsskolen
Kurs for gode samliv

 

Back To Top