skip to Main Content

Invester i parforholdet – ta samlivskurs!

KURS FOR GODE SAMLIV

Vi utdanner oss på alle livets områder, men de fleste av oss ikke på det avgjørende:Å være partner og kjæreste. Samlivsskolen ønsker å være et tilbud til dere som vil styrke parforholdet deres og gi næring til et godt og utviklende samliv. Derfor holder vi samlivskurs.

Så bli med på kurs! Se oversikten over kurs i Samlivsskolens kurskalender

MER UTDYPENDE OM VÅRE KURS

Per nå finnes det flere muligheter for dere som går for en nettbasert løsning. Flere av  våre kursledere har  webinarer der kurset holdes på Zoom. Styrken ved det er at dere kan delta uansett hvor dere befinner dere, og kan spare reisevei, tid og kostnader.

Per nå  har Samlivsskolen  disse parkursene:

  • PREP-kurs om kommunikasjon og konflikthåndtering
  • samlivskurs om følelser
  • Samlivskurs om seksualitet og kommunikasjon
  • kurs der vi bruker tango for å booste parforholdet
  • kurset Godt Samliv for førstegangsforeldre

Fra 2022 vil vi også ha et nytt kurstilbud basert på John Gottmans bok «7 principles making your marriage work». Meld fra om dette kan være noe for dere!

Se kurskalenderen og beskrivelsen av de enkelte samlivskursene. Kanskje har vi et parkurs med et tema og på et tidspunkt som er midt i blinken for dere?

PRIVATUNDEREVISNING TIL ENKELTPAR

Vi har også tilbud for enkeltpar og starter når dere vil. Styreleder og kursleder Anna Sigridsdatter Heen har fire samlivskurs som privatundervisning. Dere kan komme på hennes hjemmekontor på Hasle i Oslo eller ta det som online-kurs. Det gjelder:

  • forkortet utgave av samlivskurset PREP
  • samlivskurs online om kjærlighetsspråket
  • samlivskurs om sex og kommunikasjon
  • samlivskurs om følelser
  • samlivskurs om utroskap

Mange har etterlyst en oppfølger av PREP-kurset. Nå har dere muligheten for det, dvs. som enkeltpar, såkalt Parsjekk. Interessert? Parsjekk tar testen på deres forhold ved at dere begge fyller ut hvert deres spørreskjema. Så får dere en profil på hvor det funker og hva som butter i deres samliv. Anna gir dere noen tips, strategier og verktøy som vil kunne forbedre deres relasjon. Kontakt i så fall Anna som tar Parsjekken.

Alle  våre samlivskurs er  av  forebyggende karakter. Så invester i et  samlivskurs mens dere har det tålelig bra sammen. Mange venter dessverre for lenge  før de oppsøker hjelp. Hvis dere har kommet så langt  at dere  er i skikkelig krise/på sammenbruddets rand anbefales parterapi. Se nedenfor.

Back To Top