skip to Main Content

Ønsker dere mer påfyll eller hjelp?

SAMLIVSTERAPI, PARSJEKK, SEXOLOGISK RÅDGIVNING –
I REGI AV PAR OG PERSONRÅDGIVEREN v/ AnnaSigridsdatter Heen

Foruten  holde samlivskurs  jobber jeg  som parterapeut og sexologisk  rådgiver. Jeg tilbyr gir dere en trygg arena for å utforske relasjonelle utfordringer. Vi vil fokusere på kommunikasjon, tillit og emosjonell tilknytning for å hjelpe dere med å bygge et sterkere og mer støttende forhold.

Det fine med parterapi er at da konsentrerer vi oss om det dere vil ha fokus på. I parterapi jobber dere mer intensivt og dypere, og kommer lenger i å identifisere, angripe og løse opp i problemer enn hvis dere hadde  gått på samlivskurs med andre par.

Noen par har en akutt eller avgrenset problematikk, og  vil  kunne komme langt med  noen timers konsultasjon.

Unner dere dere å gå i parterapi over noe tid vil dere bli mer  bevisste på hvordan deres kommunikasjons-og samhandlingsmønstre er på godt og vondt, og hva hver av dere – og dere sammen –  kan gjøre for å utvikle et sterkt og godt samliv.

Bedre investering finnes ikke hvis kjærligheten trenger hjelp!

Online terapi eller på mitt hjemmekontor

Jeg  tar i mot dere på mitt hjemmekontor  på Hasle, Oslo ( ikke ved Carl Berners plass). Selvsagt er det lettest hvis dere bor i rimelig nærhet, men geografisk avstand trenger ikke være noen hindring. Jeg har god erfaring med å ta i mot par som kommer langveis fra og som tar seg en bytur for å ha noen intensive «jobbeøkter» hos meg. Dertil  kan mine nettbaserte tjeneste da brukes. Jeg har mange par som ikke bor i Oslo og  som har parterapi online.

Kombinasjoner går bra

Dere kan gjerne bruke parterapien som en forberedelse til, eller i etterkant av et samlivskurs , feks. PREP-kurs tilbud dersom dere har temaer/problemområder dere vil gå mer i dybden på. Mer informasjon – se  under  samlivskurs

Slik jobber jeg:

Når jeg arbeider med par bruker jeg – foruten samtale – verktøy og teknikker hentet fra PREP, som tale- og lytteteknikken og problemløsningsmetoden. Dersom dere vil bruker jeg også enkle psykodramametoder som rollebytte og speiling. Metoder for konflikthåndtering og konfliktløsning som jeg har med fra tiden som mekler i Konfliktrådet kan også kan være til nytte.

Jeg henter mye fra kompetansen jeg har ervervet meg gjennom videreutdanning i emosjonelt fokusert terapi for par. Følelser styrer oss og forholdet til partneren mer enn vi tror!

Som utdannet sexolog er jeg opptatt av  av at par skal ha  et godt sexliv, og at sex  også har med kommunikasjon å gjøre.

Priser og praktisk

Jeg gir rådgivning fra mitt hjemmekontor i Oslo elller online via Teams. Hver rådgivning er på 60 minutter. Om ønskelig kan annen/lengre tid avtales.

Pris per time er kr. 1700. Det er samme pris for online-samtaler som ved fysisk oppmøte. (Prisene ble hevet fra 01.01.21 som følge av at det er innført mva på  behandlingstjenester).

For parterapi og  sexologisk rådgivning kan dere velge mellom  å kjøpe enkelttimer eller en pakke med fra minimum 8 til 20  timer. For pakkene gis rabatt.

Ta kontakt om dere ønsker å komme til parrådgivning hos meg.
Ring meg på telefon: 91 86 86 58 eller send inn kontaktskjema

 

Back To Top