skip to Main Content

KURSLEDERE
Torgeir Hjellnes og Anna Sigridsdatter Heen

Påmelding
Dere melder dere på det kurset dere ønsker å delta på ved å kontakte en av oss som er kursledere. Vi gir raskt svar på om det er ledige plasser og foretar påmelding.Dere kan også melde dere på her via Go Mentors bookingsystem, se  kursoversikten.

Vi holder fire PREP-kurs  i året,  hvorav  to i  vårsemesteret og to i høstsemesteret. Kursene holdes på Thon hotell Oslo Airport, Gardermoen. Trykk på knappen nedenfor for mer informasjon om kursdatoer.

Dette er  ordinære PREP-kurs over en helg (to dager), dvs. fullversjon av PREP.

DERES KOSTNADER ER FØLGENDE:

  1. Kursavgiften per par er kr. 6000 som er honorar  til oss kursledere i Givende Samliv. Med i kursavgiften følger også et arbeidshefte dere får til odel og eie. Dere betaler kursavgiften til oss i Givende Samliv.
  2. Dertil kommer utgiften til hotelloppholdet. Det finnes flere hotellpakker å velge mellom med og uten overnatting, men alle må  velge en av hotellpakke. Ved å bestille  gjennom oss i Givende Samliv  får dere en  noe rimeligere hotellpakke enn om dere selv hadde booket. Dere melder fra til oss  i Givende Samliv om deres hotellpakkevalg så formidler vi  det videre til vår bookingkontakt på hotellet.Dere betaler for oppholdet i resepsjonen ved ankomst. Referer til at dere skal på PREP-kurs i regi av Givende Samliv/Samlivsskolen.

Hotellpakker for PREP kurs på Thon hotell Oslo Airport 

Dere kan velge mellom tre ulike «hotellpakker» med og uten overnatting, men alle må velge en hotellpakke.

Vi tar forbehold om små prisjusteringer.

Alternativ A: Med en overnatting fra lørdag til søndag. Lunch og middag på lørdag, frokost og lunch på søndag, kr. 4265 per par i dobbeltrom.

Alternativ B: Overnatting to døgn dvs. fra fredag, samt lørdag. Middag på fredag kveld, frokost, lunch og middag på lørdag og frokost og lunch på søndag, kr. 5550 per par i dobbeltrom.

 Alternativ C:Ingen overnatting, kun dagpakker (2×2  per par) som inkluderer pausemat og lunch lørdag og søndag, kr. 2980. Hotellpakke C er dessverre den dyreste. Men slik er når kurset holdes på hotell. Dere rekker uansett ikke å dra et annet sted for å spise i pausene/lunch.

Dere får mer for pengene ved å velge en av hotellpakkene med en overnatting så anbefaler dere å vurdere den selv om dere bor rett i nærheten. Når dere tilbringer hele tiden på hotell er det lettere å koble ut og tune dere maksimalt inn på hverandre. Da gjør dere samtidig noe mer ut av dette kurset –  investerer litt ekstra i samlivet  denne helgen

 

AVMELDING
Ved avmelding som skjer innen en måned før kursstart, vil kursavgiften bli refundert. Ved senere avmelding refunderes ikke beløpet med mindre påmeldingen overføres til neste kurs.
Hvis du eller partneren blir syk kan dere delta på et senere kurs, forutsatt at det opprinnelige kurset er betalt.

Vær også oppmerksom på at bestilt hotellpakke også må betales dersom avbestillingen gjøres senere enn 14 dager før kurset starter.

Back To Top